Χρήσιμα Βίντεο


Εκτυπώσεις Ετικετών μικρού
τιράζ με ADSI Axxis

Μηχανήματα Καθαρισμού Anilox Rollers, Κλισέ κ.α.

Διαθέτουμε πλήρη γκάμα Μηχανημάτων Καθαρισμού των Εξαρτημάτων Εκτύπωσης για Περιοδικό ή και Βαθύ Καθαρισμό.

Σκοπός είναι η Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής των εξαρτημάτων και η Βελτιστοποίηση και η Σταθεροποίηση της Ποιότητας Εκτύπωσης που καθορίζεται από τον Σωστό Καθαρισμό των Εξαρτημάτων Εκτύπωσης.

Οι λύσεις προσφέρονται μέσω συνεργασιών της εταιρείας με οίκους όπως IST, ALPHASONICS κλπ.

Μηχανήματα Καθαρισμού με Ψεκασμό

σε συνεργασία με τον οίκο

Αξιόπιστα μηχανήματα καθαρισμού των anilox & spare parts (βοηθητικών εξαρτημάτων), της γνωστής εταιρείας IST.

Anilox Rolls Washing UnitΜηχάνημα Καθαρισμού Άνιλοξ με Ψεκασμό
  • κατασκευασμένο από ατσάλι Aisi 304
  • χωρητικότητα δεξαμενής 120 η 200 λίτρα
  • σχάρα για inktrays και doctor blades
  • ρυθμιζόμενη στήριξη των anilox
  • προγραμματιζόμενος χρόνος πλυσίματος
  • anilox rolls + trays + doctor blades
  • με ή χωρίς αυτόματη περιστροφή των anilox


Κατασκευασμένο σύμφωνα με EEC standard EN 45014

Easywash - Glow Part Washer


Μηχάνημα Καθαρισμού Βοηθητικών Εξαρτημάτων


Το EASYWASH είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Το καπάκι έχει γυαλί ασφαλείας για την προστασία του χειριστή, που μπορεί ακίνδυνα να παρακολουθεί την διαδικασία καθαρισμού.

Ο σχεδιασμός προστατεύει και το χειριστή αλλά και το περιβάλλον από την επαφή με τις χημικές ουσίες των καθαριστικών.

Η πνευματική αντλία (pneumatic pump) είναι ποδοκίνητη αφήνοντας τα χέρια ελεύθερα. Ένα προαιρετικό δεύτερο πετάλι ενεργοποιεί την απορρόφηση όλων των εξατμίσεων από το θάλαμο καθαρισμού.

Πνευματική λειτουργία (συμπιεσμένου αέρα) για απόλυτη ασφάλεια.Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε μας στο: technical.printing@novacel.gr

Μηχανήματα Καθαρισμού με Υπερήχους

σε συνεργασία με τον οίκο

Μηχάνημα Καθαρισμού με υπερήχους
H Alphasonics Ltd σχεδιάζει και κατασκευάζει υπερηχητικά συστήματα καθαρισμού φτιαγμένα κατά παραγγελία για τις βιομηχανίες εκτύπωσης σε παγκόσμια κλίμακα, εξυπηρετώντας πολλές βιομηχανίες με αμέτρητες εφαρμογές και συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Τα συστήματα και οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν κυλίνδρους τύπου anilox, κυλίνδρους βαθυτυπίας κ.α.

Πατήστε εδώ για να δείτε βίντεο με τη λειτουργία του μηχανήματος καθαρισμού anilox

Melanie Series


Melanie Αυτό το σύστημα έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό 4 anilox κυλίνδρων έως και 250 mm face και 110 mm διάμετρο και είναι κατάλληλο και για τον καθαρισμό των υψηλής ανάλυσης anilox (άνω των 800lpi).

To σύστημα Melanie 710 – 2250 DF/4 αποτελείται από μια δεξαμενή από ανοξείδωτο χάλυβα 316 L, διαστάσεων 710 mm x 250 mm x 150 mm. H δεξαμενή τροφοδοτείται από 6 tandem type bar transducers τοποθετημένα στη βάση της δεξαμενής, κατά τρόπο που εξασφαλίζει την πλέον βέλτιστη κατανομή των υπερήχων σε όλο το υγρό.

Αυτοί οι αισθητήρες προωθούνται με τη σειρά τους από μία γεννήτρια υπερήχων ALP707 διπλής συχνότητας, συντονισμένη να λειτουργεί σε 55 και 92 kHz. Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ένα αναπόσπαστο χρονοδιακόπτη και μια απλή βάνα εκκένωσης.

Περιλαμβάνεται επίσης ένα σύστημα στήριξης και περιστροφής των κυλίνδρων. Η δεξαμενή θερμάνεται μέσω θερμαντικού τάπητα των 500 Watt.

Megan Series


Megan Το σύστημα FST710RF-2250 Megan Series Ultrasonic cleaning station μπορεί να καθαρίσει 2 κυλίνδρους έως 700 mm face και μέχρι 110 mm διαμέτρου ή 4 κυλίνδρους μέχρι 250 mm face και διαμέτρου εως 110 mm. Η διπλή συχνότητα υπερήχων του εξοπλισμού δίνει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού σε όλο το φάσμα των anilox, ακόμα και στον καθαρισμό των κυλίνδρων άνω των 800lpi.

Αυτός σταθμός περιλαμβάνει μία δεξαμενή καθαρισμού (διαστάσεων 710 mm μάκρος x 250 mm πλάτος x 200 mm βάθος) που τροφοδοτείται από 6 tandem type bar transducers τοποθετημένα στη βάση της δεξαμενής, κατά τρόπο που θα εξασφαλίζει την πλέον βέλτιστη κατανομή των υπερήχων σε όλη τη δεξαμενή. Αυτοί οι αισθητήρες προωθούνται με τη σειρά τους από μία γεννήτρια υπερήχων ALP707/2 διπλής συχνότητας, συντονισμένη ώστε να αποδίδει μέχρι 500 watt σε 55 kHz και 100 kHz. Η δεξαμενή θερμαίνεται με δυο θερμαντήρες τοποθετημένους με τρόπο που να διασφαλίζει τη βέλτιστη κατανομή της θερμότητας σε όλη τη δεξαμενή.

Η δεξαμενή περιλαμβάνει επίσης ανίχνευση στάθμης υγρών, αυτόματη αντλία και φίλτρο, οπτική ένδειξη κατάστασης, ανίχνευση πτώσης της θερμοκρασίας και αυτόματη αδρανοποίηση.

Η μονάδα είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου με κυλιόμενο μενού επιλογής προγράμματος. Συμπεριλαμβάνεται επίσης δεξαμενή πλύσης (διαστάσεων μήκους 710 mm x 150 mm πλάτος x βάθος 150 mm). Η δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με υπερχείλιση και το σύστημα για εύκολη πλύση με πιστόλι ψεκασμού.

Mia Series


Mia Το σύστημα Mia Series 710RF-2250DF Ultrasonic cleaning station καθαρίζει 2 κυλίνδρους έως 700 mm face και μέχρι 110 mm διαμέτρου ή 4 κυλίνδρους μέχρι 250 mm face και διαμέτρου εως 110 mm. Η διπλή συχνότητα υπερήχων εξοπλισμού δίνει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού σε όλο το φάσμα των anilox, ακόμα και στον καθαρισμό των κυλίνδρων άνω των 800lpi.

Αυτός σταθμός περιλαμβάνει: δεξαμενή καθαρισμού (διαστάσεις 710 mm μάκρος x 250 mm πλάτος x 200 mm βάθος) που τροφοδοτείται από 6 tandem type bar transducers τοποθετημένα στη βάση της δεξαμενής κατά τρόπο που εξασφαλίζει την πλέον βέλτιστη κατανομή των υπερήχων σε όλη τη δεξαμενή. Αυτοί οι αισθητήρες προωθούνται με τη σειρά τους από μία γεννήτρια υπερήχων ALP707/2 διπλής συχνότητας, συντονισμένη να λειτουργεί σε 55 kHz και 100 kHz. Η δεξαμενή θερμαίνεται με δυο θερμαντήρες τοποθετημένους με τρόπο που να διασφαλίζει την βέλτιστη κατανομή της θερμότητας σε όλη τη δεξαμενή.

Η δεξαμενή περιλαμβάνει επίσης αντλία και φίλτρο, οπτική ένδειξη κατάστασης, ανίχνευση/προστασία υπερθέρμανσης . Συμπεριλαμβάνεται επίσης δεξαμενή πλύσης (διαστάσεις μήκους 710 mm x 150 mm πλάτος x βάθος 150 mm). Η δεξαμενή είναι εφοδιασμένη με σύστημα για εύκολης πλύσης με πιστόλι ψεκασμού.


Για να δείτε όλα τα προϊόντα Alphasonics πατήστε εδώ (PDF).

Αν χρειάζεστε βοήθεια για να αποφασίσετε ποιό μοντέλο είναι κατάλληλο για σας, ρωτήστε μας στο technical.printing@novacel.gr


-Φιλμ και Υποστρώματα
-
Φιλμ και Υποστρώματα

Διαλέξτε το προϊόν της Βιομηχανίας που σας ενδιαφέρει:

-Μηχανήματα / Ανταλλακτικά
-
Μηχανήματα / Ανταλλακτικά

Διαλέξτε το προϊόν της Βιομηχανίας που σας ενδιαφέρει:

-Αναλώσιμα Εκτυπώσεων
-
Αναλώσιμα Εκτυπώσεων

Διαλέξτε το προϊόν της Βιομηχανίας που σας ενδιαφέρει: